Yin Yoga - Hold og individuelt

I Yin Yoga er en grounding af underkroppen selve nøglen til en friere og mere åben krop. Yin stillinger fokuserer hovedsageligt på området omkring bækkenet, lænden, hofterne og på knæ, ankler og fødder.

Med en fokuseret grounding af underkroppen og en opmærksom afspændthed i yogastillingerne, som holdes relativt længe (2-5 min.), sammenlignet med andre yogaformer, bliver det muligt at løsne op for dybe spændinger og blokeringer i bindevæv, sener og led. Som naturlig konsekvens forbedres kroppens struktur og holdning, der skabes mere bevægelsesfrihed i led og ligamenter.

Denne særlige Yin Yoga form, også kaldet Yin Yoga Asia Style, arbejder meget med livskraft. I traditionel kinesisk medicin (TCM), kaldes menneskets vitale livsenergi for Chi energi (indisk: prana).

Chi er en strøm af energi, der flyder gennem meridianbanerne i bindevævet. Et menneskes sundhed hænger uløseligt sammen med kvaliteten af denne livsenergi og dens mulighed for at strømme frit gennem kroppen. Chi bremses af blokeringer og spændinger i bindevævet og derfor må disse låsninger først arbejds fri for at Chi kan flyde frit rundt i kroppen.

Når bindevæv, og dermed meridianbanerne er blokerede vil det påvirke vitale funktioner i kroppen såsom fordøjelse, udrensning, søvnrytme og kvalitet, overskud, humør og energiniveau. For kvinder vil det også kunne påvirke den månedlige cyklus, både for menstruerende kvinder og for kvinder i og efter overgangsalderen.

Denne særlige form for Yin Yoga er ren næring for både krop og sind. Når vi praktiserer Yin Yoga nærer vi vores livsenergi, giver den mere kraft, får flammen til at brænde klarere. 

Mandage

fra 9.00 til 10.30

Forudbetalt for en periode pris 100 pr.gang og betaling pr. gang 125 kr.

 

Individuelt Yogaterapi

Du er måske for dårlig til at komme på et hold eller en hel anden årsag. Jeg laver et program, vi laver yogaen sammen og du får billeder tilsendt med stillingerne. Så det er nemt at gå til.