Familieopstilling i grupper Dag/Weekend

Står du i stampe?

-i dit liv, eller i din virksomhed og er træt af, at intet lykkes, eller energien ikke rigtig er der, så kom og få stillet din problematik op denne dag, hvor vi arbejder med Systemisk Familieopstilling -her arbejdes ikke kun med familie, men ofte er vi bærer af nogle Familiesystemiske forviklinger og overbevisninger, som bremser os i vores generelle udfoldelse og trivsel.

Måske bærer du en overbevisning om, at der er knaphed (på penge, på mad, på glæde eller noget helt andet), måske er der en uforløst sorg i din familie, eller en ugerning begået mod nogle tidligere slægtninge, eller et familiemedlem der har set krigens rædsler -det kan alt sammen være tunge byrder at bære og ubevidst kan de være gået videre i arv til de næste generationer hvis det ikke er bearbejdet, men i stedet pakket ned og forsøgt fortrængt eller fortiet. Alt som er ekskluderet kan ”fylde stadigvæk”. Du behøver ikke kende til din families historie for at få din opstilling på, det vil vise sig i opstillingen, hvor stagnationen er.

Børn er enormt loyale med deres forældre og vil bære deres smerte, for enhver pris -i kærlighed til deres forældre, derved kan en oprindelig smerte, eller traume bæres i flere generationer. Man er ikke længere bevidst om hvad den oprindelige følelse var, men ser i stedet symptomerne, som kan være angst, depression, spiseforstyrrelse eller endda fysiske sygdomme.

Vi arbejder med energien mellem repræsentanterne for de dele af din problematik, som vi har stillet op -og fordi vi arbejder fænomenologisk, så kan problematikker slippes helt ned på celleplan i en opstilling. Jeg tager altid udgangspunkt i det, du ønsker at opnå med opstillingen.

Det kan være ligeså healende at stå i andres opstillinger, som at have sin egen på. Alle vil få mulighed for at stå som repræsentant i en opstilling og mærke, hvorledes denne repræsentation opleves. Følelser og stemninger vil, udover dyb mening i opstillingen, også kunne give dig indsigter ind i din egen udviklingsvej og åbne til dybere forståelse af dig selv. Alle vil ligeledes få mulighed for at få sin egen opstilling på i løbet af weekenden.

Det blir en hel dag med opstillinger. Så der er brug for både nogle som gerne vil have deres historie på og repræsentanter.

Jeg arbejder lige nu på et sted vi kan være.

Datoerne  vender jeg tilbage med.